Vad säger ryktena om iPhone 13?

2021-06-27 17:18:59

Det är alltid en världsnyhet när Apple släpper något nytt och det är det såklart även denna gång när iPhone 13 ska äntra marknaden.

Det är alltid en världsnyhet när Apple släpper något nytt och det är det såklart även denna gång när Iphone 13 ska äntra marknaden. Alla versioner kommer med uppdaterade funktioner och de är såklart alltid vassare än den föregående versionen. Det cirkulerar alltid mycket rykten om Iphone innan den har etablerats på marknaden och folk vet vad som är sant och inte sant. Det är inte konstigt när det är ett företag som ständigt är med många av oss. Många har i alla fall en produkt från Apple och huruvida man är en Apple- eller Android-person kan vara känsligt och viktigt för vissa. Här under ska vi ta ett tag om de samlade ryktena kring Iphone 13

Vad tror folk om Iphone 13?

Det gjordes en enkät bland SellCell som frågade Iphone-användare om de tyckte att Apple skulle skippa Iphone 13 och gå direkt till 14 istället. Detta såklart för att 13 anses vara ett otursnummer i många kulturer. Hela 18 % svarade att det hade varit bra om Apple hoppade över 13 och gick direkt till 14 istället. De tillfrågade sa att de kommer att hoppa över att köpa denna versionen då de tror att det kommer att föra otur med sig. Om det är sant eller inte kommer vi aldrig veta. Det kanske är så att dragningskraften från en ny Iphone är allt för stark och kommer att övervinna skrock. En sista sak om vidskepligheten är att män i denna undersökning var mycket mer skrockfulla än kvinnor. Runt 25 % av männen skulle avstå att köpa Iphone 13 medan bara 11% kvinnor.

Hur stort blir minnet?

Det har ryktats om att minnet ska fördubblas från 512 gigabyte till 1 terabyte men det verkar vara ett rykte när Apple har lanserat och sagt att de kommer att stå fast vid 512 gigabyte. Det är ungefär 3 år sedan Apple senast ökade sin minneskapacitet så anhängare trodde och önskade nog en uppgradering men det dröjer alltså.

Den nya Iphone 13 kommer att i större utsträckning kunna stödja %g-tekniken än vad Iphone 12 kan. Det är i nuläget endast Iphone 12-användare i USA som kan nyttja 5G-tekniken men näst intill alla som köper Iphone 13 kommer att kunna nyttja detta. I sådana fall skulle maxhastigheten för surf kunna gå från 100-400 megabit per sekund till 1-2 gigabit per sekund. Det kan vara svårt att ta in men det är en otrolig skillnad.

Kommer batteriet att hålla längre?

Batteriet på Iphone är inte känt för att hålla länge. Många användare går alltid runt med en laddare i väskan. Det spekuleras i att batteriet på den nya versionen kommer att vara många gånger bättre dock. Utan att gå in på tekniska termen är så har det läckt ut att batteritiden kommer att vara bättre på den nya versionen. Det kommer inte att skilja sig avsevärt men det kommer ändå att vara en liten förbättring. Det kan göra att den nya versionen på länge blir lite tjockare än den föregående versionen.

Undersökning